Achter elke geweldige ondernemer

staat een sterke boekhouder

Wil je een goed lopende bedrijf, rust in je hoofd en cash op bank?!.

Wist je dat veel ondernemers niet weten waar ze staan met hun boekhouding?

Niet jij uiteraard. Jij hebt alles goed geregeld bij je boekhouder. Heb jij ook zo’n fijn contact met je boekhouder? Of is hij moeilijk te bereiken? En met moeilijk te bereiken bedoel ik dat je hem moeilijk kunt begrijpen. Mocht je überhaupt al in contact zijn.

Introductie

Bij De Boekhouders Boutique word je niet met “u” aangesproken, want we zijn allemaal gelijk. Eerlijk, met respect en vertrouwen; dat is waar we voor staan. Een plek waar het boekhouden begrijpbaar is gemaakt voor iedereen, met alles erop en eraan. Uiteraard zijn er uitzonderingen. Mocht u bijvoorbeeld van respectabele leeftijd zijn zullen we ons aanpassen.

Klanten van De Boekhouders Boutique ondernemen zonder zorgen. Dat komt omdat ze ondersteund worden met de boekhouding, financiële administratie en vele bedrijfseconomische vraagstukken.

Verder zijn we van de feiten en proberen we onze mening zoveel mogelijk op achtergrond houden. We zullen dan ook eerst de feiten analyseren voordat we met mogelijke adviezen komen.

 

Proces

W

Stap één is een kennismaking en inventarisatie via de financiële quickscan

W

We controleren alle data volgens de WWFT en bewaren deze volgens de AVG

W

Er wordt een offerte opgemaakt en via de mail gecommuniceerd

W

Bij akkoord krijgen we graag een getekende offerte terug

W

Nadat de eerste factuur is betaald gaan we starten aan de opdracht

Resultaat

Klanten van De Boekhouders Boutique ondernemen zonder zorgen. Ze kijken naar hun finance met een glimlach en ze kijken de toekomst positief toe. De winsten en de belastingen worden gepland en tijdig voor gereserveerd. Met andere woorden, veel winst op papier maar ook te zien op de bank.

Klanten van De Boekhouders Boutique vinden het fijn om bij ons te boekhouden.

Maandelijkse klanten

Jaarlijkse klanten

Over de schrijver

Leo Boekhoudt is business consultant en mede-oprichter van De Boekhouders Boutique B.V. Hij helpt ondernemers bij hun boekhouding, maar ook bij het overzicht krijgen in hun cash flow. Hij noemt zichzelf de brug tussen finance, IT en de business en krijgt energie van mensen helpen.

Leo Boekhoudt

Leo Boekhoudt

Business Consultant | Winst adviseur

“Mijn naam is Leo Boekhoudt. Ik woon in Den Haag samen met vrouw en dochters. Ik hou van golf surfen, reizen, avontuur opzoeken, motorrijden en snelle auto’s. Hoe raar het ook klinkt, ik houd ervan om ondernemers te helpen met hun boekhouding. Het gesprek aangaan en de persoon echt leren kennen: hun wensen en dromen. Maar ook de angst en de onzekerheid die hierbij komen kijken. De passie en drive is toch mijn grootste inspiratie om van boekhouding mijn leven te maken. Je moet er denk ik echt van houden.

nl_NL