Hoofdpijn met de boekhouding?

Wie zijn wij en hoe gaan wij jou helpen met gezonde boekhouding?
Direct hulp

Onze missie is om gedreven ondernemers te ontzorgen met de boekhouding. Onze relaties laten excelleren met gezonde financiële mindset.

– Leo Boekhoudt

Onze partners staan voor je klaar

Marjolein Janson

Marjolein Janson

Financial Professional

Als financial professional weet Marjolein als geen ander de blinde vlekken in de financiën te belichten. Complexe zaken vindt ze geweldig en ze gaat er volop in om deze op te lossen. Marjolein’s jaren ervaring helpt ons bij het opstellen van jaarcijfers en jaarrekeningen. Hiernaast helpt ze onze klanten om hun financiële software beter te benutten.

Leo Boekhoudt

Leo Boekhoudt

Business Consultant

Als business consultant is Leo van ongekende waarde voor zijn cliënten. Het opzetten van de financiële administratie met een mooi cashflow systeem is zijn specialiteit. Zo helpt hij de ondernemers met het berekenen van marges en de boekhouding weer leuk te vinden. Daarnaast maakt de manier van communiceren het fijn om met Leo samen te werken.

Talisa Martina

Talisa Martina

Corporate Finance & Salary

Als interim financial manager kijk Talisa mee in verschillende keukens corporate finance. Haar expertise toont Talisa bij de wat complexere fiscale zaken. Daarnaast is zij een kei in loonadministratie.

Juline Podirono

Juline Podirono

Boekhoudster MKB

Als boekhoudster voor het midden en klein bedrijf klanten van De Boekhoduers Boutique, heeft Juline veel geduld en passie om de cijfers goed aan te sluiten. Mochten bepaalde zaken in de boekhouding niet aansluiten of onduidelijk zijn, gaat Juline niet bij de pakken zitten. Je hebt waarschijnlijk al een email of telefoontje met vragen van haar ontvangen om jou boekhouding weer helemaal op en top te krijgen.

Jerrich Kock

Jerrich Kock

Trainee Finance & Control

Als student Finance & Control, steekt Jerrich de handen uit de mouwen voor De Boekhouders Boutique B.V.. Hij is aan het leren door zijn kennis in de praktijk toe te passen. Facturen registreren binnen e-boekhouden maar ook standaard inkomstenbelasting concept aangiftes opmaken. Jerrich weet hoe de boekhouding werkt en is deze aan het toepassen in de praktijk.

Ondernemers geholpen

Aangiftes ingediend

Administraties in beheer

Onze positionering

De buurman kan ook jouw boekhouding verzorgen. Jouw gepensioneerde oom die als fiscalist heeft gewerkt kan je tips geven over belastingen.

Wij concurreren niet met de prijs maar met waarde. Kijk naar onze website! Wij zijn kleurrijk, proactief met veel toegevoegde waarde voor onze klanten.

  • Financiële administratie
  • Business automation
  • Cashflow mindset (profit first)
  • Salarisadministratie

Laten we starten

nl_NL