Hoofdpijn met de boekhouding?

Wie zijn wij en hoe gaan wij jou helpen met gezonde boekhouding?
Direct hulp

Onze missie is om gedreven ondernemers te ontzorgen met de boekhouding. Onze relaties laten excelleren met gezonde financiële mindset.

– Leo Boekhoudt

Onze partners staan voor je klaar

Marjolein Janson

Financial Professional

Als financial professional weet Marjolein als geen ander de blinde vlekken in de financiën te belichten. Complexe zaken vindt ze geweldig en ze gaat er volop in om deze op te lossen. Marjolein’s jaren ervaring helpt ons bij het opstellen van jaarcijfers en jaarrekeningen. Hiernaast helpt ze onze klanten om hun financiële software beter te benutten.

Leo Boekhoudt

Business Consultant

Als business consultant is Leo van ongekende waarde voor zijn cliënten. Het opzetten van de financiële administratie met een mooi cashflow systeem is zijn specialiteit. Zo helpt hij de ondernemers met het berekenen van marges en de boekhouding weer leuk te vinden. Daarnaast maakt de manier van communiceren het fijn om met Leo samen te werken.

Juline Podirono

SME accountant

Als boekhouder voor MKB-klanten van De Boekhouders Boutique heeft Juline veel geduld en passie om de cijfers goed op elkaar af te stemmen. Als bepaalde zaken in de boekhouding niet kloppen of onduidelijk zijn, hapt Juline niet toe. Waarschijnlijk heb je al een mailtje of telefoontje van haar gehad met vragen over het weer op orde krijgen van je boekhouding.

Jerrich Kock

Junior Finance & Control

Als student Finance & Control, steekt Jerrich de handen uit de mouwen voor De Boekhouders Boutique B.V.. Hij is aan het leren door zijn kennis in de praktijk toe te passen. Facturen registreren binnen de boekhouding maar ook standaard inkomstenbelasting concept aangiftes opmaken. Jerrich weet hoe de boekhouding werkt en is deze aan het toepassen in de praktijk.

Andra Huidu

Brand Strategist & Marketing Manager

Als digitaal expert ontwerpt Andra merkstrategieën, websites en social media content. Haar studies in overtuigende communicatie en haar verschillende banen in het bedrijfsleven hebben haar geleerd zich in te zetten voor resultaten en zich de problemen eigen te maken.

Ondernemers geholpen

Aangiftes ingediend

Administraties in beheer

Onze positionering

De buurman kan ook jouw boekhouding verzorgen. Jouw gepensioneerde oom die als fiscalist heeft gewerkt kan je tips geven over belastingen.

Wij concurreren niet met de prijs maar met waarde. Kijk naar onze website! Wij zijn kleurrijk, proactief met veel toegevoegde waarde voor onze klanten.

  • Financiële administratie
  • Business automation
  • Cashflow mindset (profit first)
  • Salarisadministratie

Laten we starten

nl_NL