Headaches with accounting?

Who are we and how will we help you with healthy accounting?
Instant help

Onze missie is om gedreven ondernemers te ontzorgen met de boekhouding. Onze relaties laten excelleren met gezonde financiële mindset.

– Leo Boekhoudt

Our partners are at your service

Marjolein Janson

Financial Professional

Als financial professional weet Marjolein als geen ander de blinde vlekken in de financiën te belichten. Complexe zaken vindt ze geweldig en ze gaat er volop in om deze op te lossen. Marjolein’s jaren ervaring helpt ons bij het opstellen van jaarcijfers en jaarrekeningen. Hiernaast helpt ze onze klanten om hun financiële software beter te benutten.

Leo Boekhoudt

Business Consultant

As a business consultant, Leo is of unparalleled value to his clients. Setting up financial records with a nice cash flow system is his specialty. Thus, he helps business owners calculate margins and enjoy accounting again. In addition, the way he communicates makes it nice to work with Leo.

Juline Podirono

SME accountant

Als boekhouder voor MKB-klanten van De Boekhouders Boutique heeft Juline veel geduld en passie om de cijfers goed op elkaar af te stemmen. Als bepaalde zaken in de boekhouding niet kloppen of onduidelijk zijn, hapt Juline niet toe. Waarschijnlijk heb je al een mailtje of telefoontje van haar gehad met vragen over het weer op orde krijgen van je boekhouding.

Jerrich Kock

Junior Finance & Control

Als student Finance & Control, steekt Jerrich de handen uit de mouwen voor De Boekhouders Boutique B.V.. Hij is aan het leren door zijn kennis in de praktijk toe te passen. Facturen registreren binnen de boekhouding maar ook standaard inkomstenbelasting concept aangiftes opmaken. Jerrich weet hoe de boekhouding werkt en is deze aan het toepassen in de praktijk.

Andra Huidu

Brand Strategist & Marketing Manager

Als digitaal expert ontwerpt Andra merkstrategieën, websites en social media content. Haar studies in overtuigende communicatie en haar verschillende banen in het bedrijfsleven hebben haar geleerd zich in te zetten voor resultaten en zich de problemen eigen te maken.

Entrepreneurs helped

Declarations filed

Administrations under management

Our positioning

Your neighbor can also take care of your bookkeeping. Your retired uncle who worked as a tax professional can give you tips on taxes.

We do not compete on price but on value. Look at our website! We are colorful, proactive with a lot of added value for our clients.

  • Financial administration
  • Business automation
  • Cashflow mindset (profit first)
  • Payroll

Let's start

en_GB